ozany adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Türkiyenin En İyi Serverfilesi" fazla iddialı olmuş..
Yorumunuz için teşekkürler ekip olarak en iyi server filesi yaptığımızı düşünüyoruz.

ByKuzey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kıskananları boş ver kardeş sıkıntısız ve sorunsuz olması en önemlisi, bence çok ta güzel olmuş, zaten herşeyin internette olduğunu bizde biliyoruz fakat onların birleştirilip düzen içerisinde çalışmasını sağlamak ve arkadaşda bunu başarmış helal olsun hayırlı satışlar.
Yorumunuz için teşekkürler.

FR2TEAM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
63 gün uğraşsam metin3 çıkar şaka bi yana files güzel sehatında dediği gibi filesi baştan yapmak var filesi editlemek var almanların 2012 filesini alıp türkçeleştirip game 34083 atmak var hem kendin editlersen her özelliğini bilirsin ve 0 dan editlemek çok zevkli çok sarıyo tavsiye ederim for

Yorumunuz için teşekkürler önerinizi deneyeceğim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:26:27 -->-> Daha önceki mesaj 14:25:35 --

bu files işlerinde doğukanın üstüne tanımam namı değer dogukan_62 bunun 10 katını 150 ye satardı bu işlere devam etseydi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:29:16 -->-> Daha önceki mesaj 14:26:27 --

bide game güncelledinmi kostümle pet sistemi orjinal oldumu?
Yorumunuz için teşekkürler önerinizi deneyeceğim. Doğukan beyi 1-2 forumda görmüştüm fakat tanışma şansımız olmadı. Game konusunda pek bir bilgim yok ben reklam görevini yapıyorum yani satış sorumlusu gibi Ömer bey açınca detaylı bir şekilde pm'den bilgilendireceğim.

emr3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Test server açarak, ön yargıları kaldırabilirsin herkes serverde ne var ne nasıl çalışıyor? gibi aklında nukte kalmaz.Eğer filesine güveniyorsan böyle yapmalısın.

Bu arada filesin w.a.r.e.z'e düşmemesi için çalışmalarınız nelerdir?
Satış yapıldı mı?
Satış yapılmadıysa bu sorular gerçekleştikten sonra filesinizi almayı düşünebilirim.

Hayırlı Satışlar.
Yorumunuz için teşekkürler. Test server olayını düşünebiliriz Ömer beyle konuşacağım. Filesin *****'e düşme konusunda satış yapacağımız kişinin i-tradesine vs. bakarak satış yapacağız.Şuanda bir satış gerçekleşmedi.