thePRNCE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 GB'dan 433 MB'a o resimdekileri kırpmadan düşürdüyseniz test server istiyorum çok merak ettim 433 MB o kadar şey içinde
MeSeLeM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle birşey olabilcegine olanak veriyor musunuz ? gerçekten 3GB den 433 MB ta olacak bişey degil saten bu özellikler 3GB tutmaz ?
3GB'dan 433 mb şu şekilde düşürdük. Packların winrardan ve setuptan çıkmış boyutu 650MB yakın boyutlardadır. Uğraştığımız alt yapı fileste gereksiz şeyler vardı mesela bir packta gereksiz kılıç iconları vardı. Mesela icon/item/10.tga bu gibi şeyler gereksizdi bunları kaldırarak packın boyutunu bu kadar boyutlara düşürdük zaten 10.tga icon.epk icon.eix gibi packlarda olduğundan bu tür şeyleri kaldırdık ve daha işe yaramayan bir çok npcyi oyundan kaldırdık. Ayrıca bazı npcleri oyun okumuyor. NPC klasörüne atıyorsun kabul etmiyor. Bu yüzden npc2 ve monster, monster2 gibi klasörlere atmak gerekiyordu tüm npcleri birer birer test edip tek pack dizininde tuttuk bilmem anlatabildimmi? buda resim buyrun: http://m1306.hizliresim.com/1b/t/pkbv4.png

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:53:53 -->-> Daha önceki mesaj 13:23:50 --

iExChange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş bilerekmi yapıyor anlamıyorum yada anlamamzlıktan geliyor kardeşim bu futbolda gol nasıl atıyoruz gol ben sana onu soruyorum sen gelip bana gm 10 sayı belirliyor bilmem ne bilmem ne.Ayrıca şu packi 3gbden nasıl 433mbye düşürdünüz ya benim packide düşürebilirmisiniz acaba ?
Futbol sistemi ayakla oynanmıyor tekrar söylediğim gibi, resimde gördüğünüz yerde duran dik savaşçının olduğu yer kaledir oraya gol atılıyor. Toplamda 2 kale mevcuttur.
Ve ayrıca packınızı evet lomerrl adlı skypedan beni eklerseniz packınızı hiçbir ücret almadan düşürebilirim.