önce yüklediklerimden bahsedeyim.
ne bulduysam değilde tanıdık olarak ne gördüysem yükledim. 3 ekranı dolduracak kadar yazılım var şuan. Oyun, bankalar, ihtiyaç olacak programlar, kaspersky...
bunları toplu olarak çalıştırdığımda dahi en ufak bir takılma dahi görmedim.
ilk gün şarjı hemen bitti 2. gün hemen bitti bi korktum önce. bu ne hemen bitiyor diye ama sanırım sarj ettikçe düzeliyor

sabahtan geceye kadar rahat şekilde götürüyor şuan.
önemsiz ama gözüme çarpan 1-2 yazılımı var. barkod okuyucusu, ekran görüntüsü yazılımı vs. kendiliğinden gelmiş.
Telefona has olarak en beğendiğim yazılım TrackID. Diğerlerinde yoksada temin edilebilir muhtemelen ama ben ilk defa gördüm. Sokakta orda burda duyduğun bir şarkıyı telefona dinletiyorsun telefon kimin söylediğini ve şarkı ismini gösteriyor. Sırf denemek için arabeskin dibine indim onlarıda rahatlıkla buluyor.
olumsuz olarak tek söyleyeceğim şey boyut. ben bu kadar büyük telefona alışık olmadığım için boyu biraz fazla geliyor.
teknik olarak pek birşey söylemedim belki ama zaten teknik mevzularla alakalı bir sürü video var. benim aklıma gelenler bunlar. sizin hususiyetle sormak istediğiniz varsa onları yanıtlamaya çalışayım.
birde gider ayak kamerasından görüntü atayım
resmi imageshack'te ben küçülttüm. aslı buraya sığmıyor