Benim konunuzu baltalamakla veya sizi kötü ithamlarda bulunma gibi bir amacım yok.Sadece bana inandırıcı gelmediğini belirttim.İnandırıcı gelmeme nedeni yukarıdaki maddeler.Size oyun veya oyunlar, oyunlar 1 kelimesi gelicek ve domainin yaşı önemli olmucak.Verdiğiniz işçi patron kavranımız bu kelimelerde geçmez oda ayrı konu.
Neyse bu son mesajımdı.Kolay gelsin hayırlı işler.
Evet aynen dediğim gibi domain yaşı ve keyword olması önemli değil. Benim belirlediğim hususlar var ve bunları denedim birçokkez ve başarı yakaladım. Forumda yaşlı domain, keyword domain tutturmuşlar gidiyorlar. Benim için önemli değil dedim. Siz nereden biliyorsunuz benim başarılı olamayacağımı? Kafanıza göre ordan burdan bişiler okuyarak yorum yazıyorsunuz. Rekabetli anahtar kelimelerde sitelerin birbirlerini çekememezlik gibi burada da birileri başkalarının iş yapmasını çekemiyor. Böyle saçma sapan yazılar kalite düşürür sizi yüceltmez.
O yüzden konulara böyle post atacağınıza sizde birşeyler ile uğraşıp bişiler öğrenmeye bakın gelecekte belki gelir kaynağınız olur.