hocam cevabınız için çok teşekkür ederim ama googleden sabahtır araştırıyorm hepsini uyguladım hiç birinden olumlu sonuc alamadım önerebileceginiz bi link bişe varmı artık kafayı yemek üzereyim
Microsoft USB Tool programı var onu indirip yapabilirsiniz. Kısaca yapılacakları özetlemek gerekirse;
- önce işletim sisteminin iso'sunu pc de barındırmak ve programı indirip kurmak ayrıca bir de 4 yada 8 gb'lık bir flash belleği de bilgisayara takın
- programı kurduktan sonra ilk çıkan bölümde sizden iso dosyasını göstermenizi isteyecektir butona tıklayıp iso dosyasını seçiyorsunuz next dediğiniz de size yüklemek istediğin belleği gösterip seçmeni istiyor flash belleği seçip start deyip başlatıyorsun.
- işlem bitince yüklenecek pc ye flash belleği taktıktan sonra bios'dan usb seçeneğini 1. olarak seçerek ilk önce flash içindekileri taramasını sağlıyorsunuz flash belleği taramaya başladığında otomatik olarak işletim sistemi kurulumu çalışacaktır, formatı yönergelere uygun olarak işleyerek windowsu yükleyebilirsiniz.
Sadece Win7 sürümlerinde denedim daha eski sürümler de çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.