ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle konular görünce yazsan olmuyor yazmasan olmaz durumunda hissediyorum kendimi, özgün! projenin tutmaması için bir sebep yok diyorsun haklı da olabilirsin böyle bir site açıp hit elde edebileceğinden eminsen aylık reklam gelirini de iyi kötü hesaplamış sındır, her şeyi ile ben ilgileneceğim diyorsun, 200 TL için değer mi %50 ortak aldığına?

Uzun süredir aklımda sermaye ayarlayamadım, sadece maddi ortak arıyorum diyorsun, profilindeki yaşın doğruysa 21 yaşında ki adam nasıl oluyor da 200 TL ayarlayamıyor anlamak mümkün değil.

200 lirayı küçümsüyorum gibi de algılama yazdıklarımı, yeri gelir insanın cebinde 10 lira olmadığı zaman olur o ayrı bir şey.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Böyle yorumlar geleceğini önceden tahmin etmiştim zaten.
Ben tamamen web işleriyle ilgilenen biri değilim. Dolayısıyla serverlarım, domain portfoyüm veya yazılım bilgim pek mevcut değil. Burada zaten bu işlerle uğraşan serverları, domain portföyleri vb. imkanları olan kişiler var. Yani ben şimdi kalkar 200 yatırım yapıp böyle bir site açarım ancak 1-2 ay sonra site hitlendiğinde tutupta 400-500 verip server kiralayamam. Şimdi kalkıp diyeceksinizki reklam gelirleriyle falan masrafları karşılarsınız ancak sizinde bildiğiniz üzere bir siteye öyle pat diye reklam alınmıyor. Öyle herkese güvenilmiyor. Sağlık makale sitesi değil ki gidip Adsense'den garanti reklam alasın. Yada herhangi bir sunucu veya yazılım problemlerinde ne şahsen ilgilenebilirim ne de ilgilenebilecek tanıdıklarım mevcut. Yani benim burada amacım herhangi bir sorunda (barındırma sorunu, yazılımsal sorun vb.) ortağımdan destek alarak bu sorunları çözebilmek. Tabi burada 200' yi alıpta kaçma durumunu düşünenler olabilir. Bunun için kesinlikle ortağımdan direkt para talep etmeyeceğim. Bahsettiğim imkanlar bana sorunsuz bir şekilde tanınırsa sıkıntı kalmayacaktır.

Diğer mesaj yazanlara özel mesaj gönderiyorum.
Teşekkür ederim.