. Nerden biliyosunuz o insanların bu tarzda eylemlere katıldığını ? Normal , kimseye zarar vermeden eylemini yapan insanlar olmadığını nerden biliyosunuz ?
İnşallah bir gün polisten sağlam bir jop yersinde anlarsın , haksız yere dayak yemenin ne demek olduğunu. O zaman gelip burdan polis benii joplamakla nede iyi etti diyebilecekmisin bakalım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:55:04 -->-> Daha önceki mesaj 15:47:06 --
polisi babanızın oğluymuş gibi savunmazsanız ne tartışma olur nede siyasete döner.
haksızsa haksız demesini bilen , polisin içinde nasıl hakkıyla görevini yapan varsa , bir o kadarda rüşvetle , sahtekarlıkla , yalanla , dolanla işini yapanda var. Sen sırf üniformasından dolayı adamın bu yaptıklarını suç olarak görmüyorsan , ahlaki açıdan bitmişsin demektir.
Konu eğer videolardaki polisler üzerinden yürüyorsa. O kaçıp otoparka saklananlarada sormalı siz ne yaptınızda bu kadar kaçıp dip bucak saklanma gereği duydunuz. Video nun nerede ne amaçlı olaylardan sonra çekildiği belli.
Hadi diyelim ben veya siz polissiniz karşımdaki x şahıs bana taş attı ve tutturamadı. (-ki başkomser dahi şehit edildi.) yakaladık adamı gel kardeşim deriz dimi bak az önce attın tutturamadın şimdi yerdeki taşı vs. eline veriyorum bu sefer tam alnımın ortasından vur yapman gerekeni yap deriz. Hadi biraz birbirimizi kandıralım.
Yapmayalım arkadaşlar o polise taş atanlar vatanımızın evladıda (ki çoğu uç noktada eylem yapanların nereden geldiği her gün çıkıyor ortaya ) polis yurt dışından sipariş ile mi geldi.