yaptığınız işlemler baştan aşağı yanlış. hdd yi çıkartıp başka bir pc de işletim sistemi kurup geri laptop'a takmak yanlıştır. neden derseniz işletim sistemi yüklenirken bios'dan donanımları tanır ve işletim sistemine de bunları kaydeder. siz hdd'yi alıp başka bir cihaza takarsanız işletim sistemine kaydedilen donanımlar hdd'yi taktığınız pc'nin donanımlarından farklı olduğu için işletim sistemi hata verecek hatta çökecektir. (mavi ekran, reset vs.)
yapmanız gereken tek şey şudur; hdd yi laptop'a bağlayıp USB üzerinden işletim sistemi kurma işlemlerini uygulayarak sorunu çözmenizdir. Çok basit bir işlemdir. google da bir sürü anlatım mevcuttur.
Teşekkürler, aslında repair hatalarından sonra aklıma gelmişti bu. Peki bunu yaparsam tamamen sorunum ortadan kalkacak mı?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:49:15 -->-> Daha önceki mesaj 15:48:43 --
hyPerdarKness arkadaşımızın dediklerine aynen katılmak ile birlikte eğer bu da sorununuzu çözmez ise, Ram ları değiştirin. Bozuk ram da böyle şeylere sebep olabiliyor.
Eyvallah çok teşekkür ederim, bunları deneyeyim.