Tüm gönderilen pm'lere geri dönüş yapılmıştır. Türkiye lokasyon firmalarla çalışmayı düşünmüyorum. Çalışacağım firmada en az 5 yıldır faal yer sağlayıcı olması şartı aramaktayım. Sınırsız trafik şarttır, konu başlığında zaten yazıyor bu nedenle 100-200 gb trafik veren tekliflerle lütfen gelmeyiniz. Manga sitesi eğer sizin için yasal değilse lütfen en baştan teklif yapmayınız. Uptime süresi ve sayfa açılma süresi hızı benim için tercih edilme nedenleri arasındadır. Acil bir hosting arayışında değilim bu nedenle lütfen beni bir an önce sizden servis almak ihtiyacındaymış gibi görüp bu konuda psikolojik etkili yazılar yazmayınız, sizi amatör olmakla suçlarım. Aklı başında, ayakları yere basan, ne istediğimi bilen ve ne verebileceğini bilen bir firmayla anlaşıp uzun yıllar çalışmak istiyorum. Bu firma illa r10'dan bir firma olacak diye bir şartım da yok, ihtiyaçlarım doğrultusunda r10 dışından olan kaliteli ve sektörde kalıcılığını ispatlamış başka firmalarla da çalışabileceğim gerçeğini hatırlatmakta fayda görüyorum.

İlgi gösterip teklif gönderen tüm firmalara teşekkür ederim.