Kısacası m2dev altyapısıdır yani
@WeiShen;
@thePRNCE;
...
Kesinlikle katılıyorum dedigimiz gibi herkesinde ortak kanısıdır Toplama kampı gibi birşey Baltalamayla bir alakası yok attıgımız yorumlarda ortada olan bir durumu söylüyoruz bu şekilde toplama kampı gibi files yapıp kendi olmayan herşeye Leonmt2 damgasını vurup ordan burdan herkesden bişeyler aşırıp fikirlere kadar aşırmış sonrada gelip
Türkiyenin En İyi Serverfilesi diye konu açarsa diyecek bir söz yok bunların dışında,eğer server vs açsa kimse demez bunlar toplama nasıl açarsın server diye ama arkadaş satışa sundu o yüzden her gelen yorumada saygı göstermelidir.
Herşeyi toparlamışsınız toplama kampı yapmışsınız diyorsunuz fakat şu forumda sadece enerji ve köstüm sistemini ekliyip birde 105 dönüşümlerini ekliyip files satanları gördük ayrıca biz bunları toplarken bile bir emek harcıyoruz daha sonra onları eklemeye başlıyoruz sorunlar çıkıyor onu hallediyoruz burada emek harcanmıyor değil mi ? Türkiyenin En İyi Server Filesi olduğunu söylüyoruz belki en iyisi değildir biz ekip olarak en iyi server filesi yaptığımızı düşünüyoruz herkesin düşüncesi farklıdır.
Ayrıca şurda attıgım yorumlada yine kendi kendine ettin.
eğer bu dogruysa şimdi sen taş çatlasa 15-16 yaşlarındasın ve ordakilere ergen damgası vurup kendini bunun dışında tutman ayrı bir sorun

Saten neden böyle bir Toplama Kampı gibi bir files yaptıgının cevabınıda kendin vermiş oldun.O çoluk çocuk dolu dedigin foruma konu açtın rastladım ve şu yorumuna koptum
herşey ortada
O forumda konu açıldığını dreamfancye sordum şimdi öğreniyorum bu ayrıca konuyu inceledim ve tüm sayfalarda lisans kelimesini arattım sadece sizin yorumunuzda kullanılan lisans kelimesini gördüm konu linkini istek üzerine mesaja ekliyebilirim.
Şu söyledigin yalan dahi nasıl bir insan oldugunu göstermektedir.