WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş, dedim ki site adresi. Vermem tanımıyorum etmiyorum güvenmiyorum dedin.

Ben de dedim ki, tamam o zaman benim koyduğum fikir üzerine tecrübe ekleyemezsin. O mesajı ben yazdım ama sen tecrübe olarak ekledin. Benim mesajımı tecrübe olarak ekleyemezsin, ki en azından bunu bana kanıtlaman gerekir. Sen güvenmediğin için kaldırmanı rica ettim, baktım laf dalaşına sürüklüyorsun.

Gelmiş istediğim yere istediğimi yazarım diyorsun. Ben de tamam sen yazarsın dedim. Sen de aynen öyle, anlaman biraz zor oluyor diyorsun.

Seninle ben uğraşamam gerçekten. Çocuk gibi laf dalaşı yapıyorsun, ben sana kişisel ya da egosal birşey söylemedim. Ortaya sunduğun fikir ile ilgili birşeyler söyledim.

Kusura bakma ama iki farklı fikiri tartışamadığım bi' insanla laf dalaşına giremem.

Dipnot: Oturmanı engelleyen birşey mi var hayırdır? Sen ayaktan yazıyorsun galiba?

Neyse, sana burda giydiririmde gerek yok. Ben fikirle ilgili konuştum, sen kendine çektin. Dilediğin yerde dilediğin yere çekebilirsin, ancak seninle uğraşamam.

Haydi tekrardan kolay gelsin.
şu forumda senin kadar boş adam yok.
Alkadraz'ın şu Lsi makalesinin peşine aynı konuda makale yazarak bir popülarite oluşturma gayretinden yeteri kadar anlaşılmıştı ama perçinledin yani. Tebrikler.