zonmak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet sadece 1 video açılmıyor diğerlerini açtım izledim. Teşekkürler paylaşım için
Yorumunuz için teşekkür ederim.

EmreCagiran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim seni gerçekten çok tebrik ediyorum. İçeriğini inceledim, Bir çok parayla satılan E-Book'tan daha yararlı bilgiler mevcut gerçekten

Kesinlikle para vermek yerine, Sizin hazırlamış olduğunuzu indirip incelemelerini öneririm arkadaşlara

Zaten temelde anlatılan her şey aynı. Tek fark kişilerin anlatış farkı sanırım

Herkese bol kazançlar..
Yorumunuz için teşekkür ederim.

tekrar upload ediyorum sorunlu bir video varmış ve bazı web sayfaları eklenmemiş onlarda güncelleyeceğim link ile beraber çalışacak yalnız web sayfalarında Türkçe karakter sorunu var onu halledemedim ancak okumayı etkilemiyor.

Zamanımda bunu hazırlamak bir günümü almıştı. Çok uğraşmıştım.

Soruları olan arkadaşlar bana bu konu altından veya P.m yoluyla sorularını sorabilirler elimden geldiğince yardımcı olurum. bu arada videoları youtube hesaplarınıza yükleyebilirsiniz hiçbir şekilde sıkıntı olmaz fakat dağıtacak olan arkadaşların eğer youtube hesaplarında paylaşacaksa açıklama kısmında kaynak olarak akmaster.org u gösterirlerse sevinirim web sitesinden indirmeye sunacak kişilerin ise benim paylaştığım indirme adresini kullanırlarsa sevinirim.