sienizi pm ile gonderebilirmisiniz?
Konumda yazdım detayları. Tüm detaylar bunlar, bana yapabileceğinizi gösteren bir referans ve istediğiniz fiyatı yazarsanız siteyi size söyleyebilirim. Yoksa site linkini atmaktan işimle uğraşamıyorum.
Google sayfa hızı sonuçlarını ekleyeyim.
Sayfanın aldığı not: 100 üzerinden 85
Hatalı ögeler:
Improve server response time
* 0,51 saniye gecikme
* 0,23 saniye gecikme
Senkronize olmayan kaynakları tercih edin
* Facebook ve Twitter js dosyaları
Küçük JavaScript'leri Satır İçi Kullanın
***** adresindeki dokümanın şu küçük kaynakları satır içi yapması gerekiyor: siteadifalanfilan/plugins/wp-postviews/postviews-cache.js?ver=1.**
Ölçeklenmiş resimler sunun
*Aşağıdaki resimler HTML'de veya CSS'de yeniden boyutlandırıldı. Ölçeklenmiş resimler sunmak, 448,4KiB tasarruf sağlayabilir (%98 azalma).
Resimleri CSS sprite görseller içinde birleştirin
* 8 adet kücük resim
CSS'yi küçültün
* CSS kaynaklarını küçültmek, boyutlarını 2,2KiB azaltabilir (%21 azalma).
HTML'yi küçültün
* HTML kaynaklarını küçültmek, boyutlarını 917B azaltabilir (%10 azalma).
JavaScript kodlarını ayrıştırmayı sonraya bırakın
* Sayfanın ilk açılışı sırasında 193,1KiB JavaScript kodu ayrıştırıldı. Sayfanın görüntülenmesini daha az engellemek için JavaScript kodunu ayrıştırmayı sonraya bırakın.
Tarayıcı önbellekleme özelliğinden yararlanın
* Aşağıdaki önbelleğe alınabilir kaynakların yeni kalma ömrü kısa. Şu kaynaklar için en az bir hafta sonrasına süre sonu tarihi belirtin: (YAZI tipi dosyası)
Statik kaynaklardan sorgu dizelerini kaldırın
* URL'sinde "?" olan kaynaklar bazı proxy önbellekleme sunucuları tarafından önbelleğe alınmaz. Aşağıdaki kaynaklar için sorgu dizesini kaldırın ve parametreleri URL içine kodlayın: 5 dosya var.
Vary: Accept Encoding üstbilgisi belirtin
* Genel olarak önbelleğe alınabilir, sıkıştırılabilir aşağıdaki kaynaklarda "Vary: Accept-Encoding" üstbilgisi olmalı: wp- post-view eklentisinden kaynaklı.
Bu kadar.