Hocam öncelikle belirtmek isterim ki yanlış anlamayın ama biz WebMasterlar için 63 gün boyunca sosyal medyadan uzak kalmak birşey değildir, 63 gün boyunca bizler için sosyaliteden uzak durmak birşey değildir. Ancak onu geçtim 63 gün boyunca ilgilenilmesi iyi birşey ancak bu kadar özellik 63 güne nasıl yayıldı şaşırdım doğrusu. Özellikler farklı forumlardan gelmiş olabilir ancak bunları bir araya toplamak da bir emek sonuçta.

Not: Bir arkadaşımız toplama kampı demiş ister istemez güldüm kusura bakmayın hocam. Biraz daha konuşursam hocam şahsen arkadaşın dediği gibi toplama kampı olmuş ayrıca futbol oyununu bence nasıl desem.. questi büyük göstermek amaçlı yapmışsınız gibime geliyor Bircanım'ın dediği gibi (iexchange) Haxball gibi mi yoksa Turkcell'in yaptığı gibi sağ sol seç penaltı gol gibisinden mi merakta kaldım. Eğer Haxball gibiyse sırf o questi 25-30 TL'ye satabilirsiniz. Tabii ki istenilenleri veriyorsa. HA AMMA VELAKIN sağ seç sol seç penaltıyı çek GOL. Gibisindensen açık söyleyeyim ben o queste kuruş dahi vermem. Onu çünkü herkes yazabilir diyebiliriz.