grafitus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni "bundle" oluşturmak için konsola ihtiyacınız yok. Konsol sadece işleri kolaylaştırıyor. Size hazır bir dizin, "config" dosyalarına otomatik gerekli dizgeleri ekliyor.

Şu GitHub sayfasında siz konsolda ekleme yaparken Symfony'in arkasında hangi kodların döndüğünü görebilirsiniz. execute() metotunun için ayıklayarak oradaki işlemleri sizde kendiniz tekrarlayarak yeni "bundle"larınızı elle oluşturabilirsiniz.

Ama bunun yerine karşılaştığınız hatayı çözmek daha mantıklı. Buraya ekran görüntüsü eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
PHP Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1
gibi bir hata alıyorum hatanın oluştuğu satırda
use ..... \ ..... gibi kodlar vardı.
şu an evde değilim o yüzden tam kodu yazamadım.

PHP 5.2 vardı localde ( başka bir hata vardı o zaman ) , sürüm yetmiyor herhalde en son PHP 6 - dev versiyonunu yükledim. ( bu seferde yukarıda yazdığım hata çıktı ortaya )
Hevesim kaçmak üzere, eski meski code igniter a dönecem galiba

BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
laravel iyidir iyi
Laravel güzel diyor hocam herkes ama, ben daha "Hello World" yazdıramadım

Her ikisi için de anlamadığım bir nokta var, diyelim localde sorunları hallettim kurdum laravel ve symony yi.

Localde projemi oluşturdum ,geliştirdim, çalıştırdım.
gel gelelim siteye yüklemeye geldi. tüm dosyaları ve veritabanını yüklediğim zaman doğrudan çalışacak mı ?

yoksa o kurulum aşamalarını vs site üzerinde baştan mı yüklemek gerekecek.

Bu frameworkler sanki php değil de exe uygulamaymış gibi geliyor bana.

Gözüm korktu.

Gerçi normal 2 senedir , koşuşturmaktan doğru düzgün gelişmeleri bile takip edemedim ki, şimdi tökezliyoruz