Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her firma sunucusunun güvenli olmasını ister buna görede sunucusunu konfigüre eder yada ettirir. Ancak sunucuda ne kadar fazla güvenlik uygulaması varsa sunucudaki sitelerin sağlıklı çalışması o kadar fazla etkilenir, scriptin eklentileri çalışmayabilir, botlar çalışmayabilir v.s. Yani bir müşteri hem sunucu ultra güvenlikli olsun ama aynı zamandada tüm scriptlerim uygulamalarım kusursuz çalışsın diyorsa paylaşımlı host ona uygun bir hizmet değildir.
Burda olay farklıdır. Olay internetbilişimin hep kendini haklı çıkarmasına kızıyorum. İnceleyin yazdıkları cevapları bendiyorum ki sitem kopyalanmış ve ***** sitesine düşmüş onlarda diyorki sorunu çözdük ya arkadaş evet öyle oldu özür dileriz deseler konu uzamıyıcak hiç ama yok sen anlamıyorsun yok bilmemne anlayan birine anlatalım diyince adam sorarlar sen kimsin internetbilişim sitemi wareze düşürdüğü için değil yaptıkları yorumlar için özür dileyecek. Telefonla ara bizi diyor madur olan benim sen arıyacaksın kimse savunmasın internetbilişimi bana şuan ücretli temam ve scriptim ***** sitelerinde benim gibi 100 den fazla sitede orada