Ragebar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Files yankeelady adlı şahısın forumexe adlı forumda paylaşmış olduğu serverfilesi alt yapı olarak beğenip aldık ve üzerine eklemeler yaptık. Alt yapı maxmi değildir. Ve biz turkmmoda 12-13 yaşlarında iken takılırdık. Şimdi çoluk çocuk doldu. O forumdan tiksinir hale geldik. Kısacası alt yapımız YankeeLady Serverfiles'tir teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:44:02 -->-> Daha önceki mesaj 00:29:38 --

Files fiyatı belirlenmiştir. Fiyat 150
Kısacası m2dev altyapısıdır yani
@WeiShen;
@thePRNCE;

SerhatCetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle eğer bahsettiğiniz şekilde 63 gün boyunca gerçekten uğraşmışsanız geçmiş olsun demekten başka özellikle de bu yorumlardan sonra denecek bir söz kalmıyor.

Ancak server filesın alt yapısı Turkmmo ' da paylaşılan " Maxmi " nickli üyenin yaptığı filesın alt yapısı sanırım? O filesın hatalarını düzeltmek yerine R10 ' da birilerinden yardım isteseydiniz daha kısa sürede bu hali alabilirdi filesınız.

Açıkçası ben 411 Mb lık bir özellik göremiyorum filesta, bende yaklaşık 1.5 yıl kadar bu işlerle ilgilendim ancak size tavsiye edeceğim en önemli şey ; Files editlemek ile files yazmayı birbirine karıştırmayın.

Umarım bu yorumumu baltalama olarak algılamazsınız. Biraz merak biraz da tavsiye üzerine bu yorumu atıyorum.
Kesinlikle katılıyorum dedigimiz gibi herkesinde ortak kanısıdır Toplama kampı gibi birşey Baltalamayla bir alakası yok attıgımız yorumlarda ortada olan bir durumu söylüyoruz bu şekilde toplama kampı gibi files yapıp kendi olmayan herşeye Leonmt2 damgasını vurup ordan burdan herkesden bişeyler aşırıp fikirlere kadar aşırmış sonrada gelip Türkiyenin En İyi Serverfilesi diye konu açarsa diyecek bir söz yok bunların dışında,eğer server vs açsa kimse demez bunlar toplama nasıl açarsın server diye ama arkadaş satışa sundu o yüzden her gelen yorumada saygı göstermelidir.

Ragebar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Files yankeelady adlı şahısın forumexe adlı forumda paylaşmış olduğu serverfilesi alt yapı olarak beğenip aldık ve üzerine eklemeler yaptık. Alt yapı maxmi değildir. Ve biz turkmmoda 12-13 yaşlarında iken takılırdık. Şimdi çoluk çocuk doldu. O forumdan tiksinir hale geldik. Kısacası alt yapımız YankeeLady Serverfiles'tir teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:44:02 -->-> Daha önceki mesaj 00:29:38 --

Files fiyatı belirlenmiştir. Fiyat 150
Ayrıca şurda attıgım yorumlada yine kendi kendine ettin.
Alıntı
Ve biz turkmmoda 12-13 yaşlarında iken takılırdık.
eğer bu dogruysa şimdi sen taş çatlasa 15-16 yaşlarındasın ve ordakilere ergen damgası vurup kendini bunun dışında tutman ayrı bir sorun
Saten neden böyle bir Toplama Kampı gibi bir files yaptıgının cevabınıda kendin vermiş oldun.O çoluk çocuk dolu dedigin foruma konu açtın rastladım ve şu yorumuna koptum
Alıntı
En iyi lisanslı sıkıştırma programınıda kullanarak sıkıştırdık

herşey ortada

Alıntı
Ayrıca ben kimsenin arkasından atıp tutmadım.

Şu söyledigin yalan dahi nasıl bir insan oldugunu göstermektedir.