Tüm arkadaşlara mesajları için teşekkür ederim.

Mf.Rub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüketici haklarına dilekçe verin paranız geri yatar. Son 10 yıl içinde kesilen tüm paralar yatar. Dekontlarla birlikte gidin.
Sırf bu yüzden garanti bankasından hesap açmıyorum. Hesabı açmak için 50 lira istiyorlar hesap işletim ücreti diye. Bu yasal değil dedim sadece gülümseyebildi
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Tüketici haklarına gitmeden önce bankadan yazılı olarak parayı geri vermeyeceğine dair belge almam gerekiyormu?

Yoksa bu gün internetten ekran görüntüsü alıp gidebilirmiyim?

Birde kararın çıkması ve parayı almam ne kadar sürer bilginiz varmıdır?

sampiyonbjk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en mantıklısı şu faiz haram yemem ama bir miktar paranız varsa faize koyun
daha sonrada İşlem ücreti kadar faiz gelince faizdeki parayı tekrar çekin. hesap yapın eğer fazla gelirse bir fakir fukaraya verin.
böylece sorun çözülmüş olur.hakem heyeti vs uğraşmaya gerek yok. hem vicdanende rahatsız olmazsın.
Şu an benden aldıkları para hırsızlık, çünki benim 6 tane otomatik ödeme talimatım var ve bu talimatlar gerçekleşmiş...

Mesaj için teşekkür ederim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:43:12 -->-> Daha önceki mesaj 09:41:02 --

NicTurkey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş bankası internet bankacılığından tüm kesilen hesap işletim masraflarını bulup yazıcıdan çıkartıp hesap işlelim masraflarının üzerini belirtecek şekilde işaretleyerek, hakem heyetine başvuruda bulunabilirsiniz. Size orada verilecek formda şikayetçi olduğunuz iş bankası şubesinin açık adresini yazarsanız işleminiz 2-3 ay içerisinde sonuca ulaşacaktır.

NOT: Kesilen hesap işletim masrafını kendi hesabınıza IBAN hesabınıza yatıracaklar. Bu süre içerisinde kesinlikle www.sikayetvar.com sitesine bu durumu şikayet edin.
Bilgi için teşekkür ederim, biraz önce Bursadaki bir şubeye gittim(hesabım istanbuldaki bir şubeye ait) istanbul/ m.köy şubesine durumu bildiren dilekçe yazdım, 2 gün içinde yanıt gelecekmiş...

Yanıtı beklicem, olumsuz yanıt gelirse aynı gün hemen hakem heyetine gidicem.