silersin tabi 100 tl için 2 ay uğraşamam dedin ben de sana 500 tl vereceğim dedim..
500 tl ver yapalım sana 130 caplı bi oyun bugsuz 1 haftada uygunmudur 1 milyarada türkçe yaparız oyunu istersen
ve demişsinki demonroad 1 yıldan beri açık oyun 1 yıllık bile değil bu 1 incisi ikincisi sana ait olan vipsro neden madem piyasada hiç duyulmadı neden ben senin oyununda 1 milyon kullanıcıyı geçik player göremedim neden ama neden ben 1.5 yıl evelsi bu işi yaparken seni neden ama hiç neden duymadım bak sana şöyle anlatayım senin paran yok zaten olsa buralarda olmazdın senin gibi adamların ağzından a demesiyle ne olduğunu çok iyi bilirim bu arada ben gamevps inin sahibiyim yani sana şukadarını söyliyim türkçesi nekadar ekmek okadar köfte yani sen nasıl anlamak istiyorsan yada çok iyi biliyorsan oturursun günlerce kendin editler kendin test edersin zaten sen bu işi yıllar evelsi yapan birisi olarak birçok şeyi bilmen lazım demek oluyorki bilgin yok zaten olsa gelip buralara konu açmazsın yani seni kısacası böyle anlattım istediğin silkroad ile ilgili yabancı sitelerdeki yabancı kullanıcılarıda bulsan parada versen kimse sana istediğinin hepsini veremez çünkü adamın elindeki onun için kıymetlidir yada çok sevilen bir arkadaşı olucaksınki sana versin belki dur sana birinden bahsediyim chernobly diye birini duydunmu duyduysan bunla bile kanka olduğum halde nafileki bazı şeyleri para bile versem alamıyorum yani
sen ilk önce cebindeki para nekadarsa okadar işçilik isticeksin sonrası allah kerim he ciddi anlamda işmi yapmak istiyorsun buyur gel oturalım sen anlat ben dinliyim harfi harfine ne istiyorsan konuşa konuşa yapalım faturada keserim işin garantisinide veririm benden bukadar