Aradığım yatırımcıyı buldum. İlgilenen herkese teşekkür ederim.
--------
Uzun süredir aklımda olan bir proje ancak bir türlü sermaye ayarlayıp giremedim işin içine.

Projeme sadece maddi ortak arıyorum. Geri kalan her şeyi ile ben ilgileneceğim. Maddi yatırım yapacak olan kişi sitenin gelirlerinden %50 oranında kâr elde edecek. Olurda site satılacak olursa aynı şekilde %50 paylaşıma gidilecek.
Lütfen film piyasasında rekabet çok fazla vb. eleştiriler ile gelmeyin. Piyasada durumun nasıl olduğunu biliyorum. Sizde biliyorsunuzki özgün bir projenin tutmaması için hiçbir sebep yoktur.
Domain
Düşündüğüm akılda kalıcı bir domain bulunmakta ancak bu konu hakkında karşılıklı karar verilebilir. 20
Hosting
Başlangıç olarak HostGator tercih edilebilir. İki aylık Hatchling paket başlangıç için yeterli olacaktır. 30

Yalnız site hitlendikçe CPU tüketimi artacağından çok daha kısa sürede yükseltme gerekebilir. Burada devreye yine yatırımcımız devreye giriyor. Site için gerekli olan ihtiyaçta barındırma hizmeti masrafları yine yatırımcımıza ait.
Yazılım ve Tasarım
Yazılım olarak Wordpress kullanmayı düşünüyorum. Tasarım olarak ise piyasada bulunan film temalarından biri kullanılabilir. Temaya yaklaşık olarak 50-100

arası bir masraf yapılır. Logo içinde aşağı yukarı 50

gibi bir bütçe ayrılabilir.
VPS
Sitenin kalitesi açısından filmlerde domain ismi geçmesini ben önemli olarak görüyorum. Aynı zamanda filmlerin bizim yönetimimizdeki hesaplarda olması her zaman için daha iyidir. Bu yüzden VPS olması şart. Ortalama bir VPS için giderimiz aşağı yukarı 30

olacaktır.
SEO Çalışmaları
Paravan blog, video backlink, forum tanıtımı vb. işleri kendim manuel olarak halledeceğim. Bunun haricinde karşılıklı anlaşma dahilinde link alımı gerçekleştirilecekse yatırımcımız devreye girecek.
Özgün Film Açıklamaları
Film izlemeyi seven biri olarak film açıklamaları yazmakta hiç sıkıntı çekmeyeceğim. Daha önce birçok özgün film açıklaması yazdım. Projede yer alacak tüm filmlerin açıklamaları ve incelemeleri tarafımca özgün olarak yazılacaktır.
Sonuç olarak özgün film sitemiz için yaklaşık 200

gibi bir sermaye ihtiyacı doğuyor. Devam eden aylarda domain, tema, logo gibi masraflar olmayacağı gibi sitenin ihtiyacına göre barındırıcı ve VPS masrafları devam edecektir. Maddi yatırımcı ile proje detaylandırılıp karşılıklı olarak geliştirilecektir.