Öncelikle eğer bahsettiğiniz şekilde 63 gün boyunca gerçekten uğraşmışsanız geçmiş olsun demekten başka özellikle de bu yorumlardan sonra denecek bir söz kalmıyor.
Ancak server filesın alt yapısı Turkmmo ' da paylaşılan " Maxmi " nickli üyenin yaptığı filesın alt yapısı sanırım? O filesın hatalarını düzeltmek yerine R10 ' da birilerinden yardım isteseydiniz daha kısa sürede bu hali alabilirdi filesınız.
Açıkçası ben 411 Mb lık bir özellik göremiyorum filesta, bende yaklaşık 1.5 yıl kadar bu işlerle ilgilendim ancak size tavsiye edeceğim en önemli şey ; Files editlemek ile files yazmayı birbirine karıştırmayın.
Umarım bu yorumumu baltalama olarak algılamazsınız. Biraz merak biraz da tavsiye üzerine bu yorumu atıyorum.
Files yankeelady adlı şahısın forumexe adlı forumda paylaşmış olduğu serverfilesi alt yapı olarak beğenip aldık ve üzerine eklemeler yaptık. Alt yapı maxmi değildir. Ve biz turkmmoda 12-13 yaşlarında iken takılırdık. Şimdi çoluk çocuk doldu. O forumdan tiksinir hale geldik. Kısacası alt yapımız YankeeLady Serverfiles'tir teşekkürler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:44:02 -->-> Daha önceki mesaj 00:29:38 --
Files fiyatı belirlenmiştir. Fiyat 150