Merhaba arkadaşlar bir borcumdan dolayı elimdeki ikinci çok kazanan sitemi satıyorum.
Site adresi: PM yada telefon
Site için istenen fiyat: 30,000 TL dir pazarlık yok
Sitenin aylık getirisi: günlük ortalaması 52-58 usd arası
Sitenin açılış tarihi: 3 yıl 7 Ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Yemek tarifleri
Günlük hit sayısı, kaynak link: ortlaması 4- 4,5 k
Hosting dahil midir: değil
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
alexa global 500k TR: 15K içindedir.
Dmoz kaytıtlı ve alanında oldukça iyi yerlerde 4 yıllık site şimdiye kadar geçmişi tertemiz arayıpta bu kadarını bulmanız zor
Not: lütfen dengi olamayn link vs. kasılmış geliri düzensiz siteler ile kıyaslamayınız.
Yemek tarifleri sitesidir. Haizrna 5 inde yaptıgım reklam yerleşimi çalışmasından sonra TO oranını arttırdım. (not: %10-12 to oranı olan sitemle 1 yıldır ödeme alıyorum to fazla gibi uyanıklık yapmayın. to oranı %15 e kadar normaldir.)
3 yıllık site Dmoz kaydı vardır ve her geçen gün büyümüştür
ortalama hiti 3,5-5,5k arası değişmektedir yazılarının bendeki oldugu süre içinde hepsini özgün yazıdrdım içindede 100 e ykaın konu var zamnalanmış yada taslak olarak..
günde2 adetten 1-2 ay boyunca Konu ekleme derdide yok.
gelir görüntüleri aşağıdadır sayaç görüntüsüde eklenicektir.
lütfen ciddi alıcılar arasın yada pm atsın.
acildir ama ölü fiyatada verilmicektir 9 aylık gelirine veriyorum ki kaliteli siteler biliyorusnuz 10-15 aylık gelirlerine veriliyor aciliyetindne dolayı 9 aylık gelirine satılıktır site..
herhangi bir seo yada link çalışması yaptırmadım kendi kalitesi ortadadır sadece konu ekliyorum tek yaptıgım o
daha öncede forumda 10 bin ve 45 bin şeklinde bir kaç site sattım
buda screenler
son 3 ay hazirannda geriye doğru
site uzun süredir bende 6 ay kadar sanrıım ama elimdeki hesaplar arasında taşıdım sitesi
riskli dandik sitelerimi bşaka bir hesaba koymuştum doalyııs ile eski görüntüleri yok ortağımın hesabıydı onun hesabında mart ayındna önceki görüntüleri.
aldıgımdan beri site hiti 4k civarıdır ortalaması çalışma ve gerekli ilgilenme ile 7-8k ya çıakrtırsanız gelriri günlük ortalama 110 usd dir en az..
İleitşim: 0531 313 52 97