efe7822 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aileler anlasamadi, kizi istemediler ve nisanliyken onlarn yuzunden ayrilmak zorunda kaldik.O unutmaya calisiyor ben unutmaya calisiyrm ama olmuyor Yaklasik 1 ay olacak ama ben vazgecemiyecegim .Sevdigim insani sirf aileler anlasamadi diye birakamam kaybedemem, heleki birbirimizi cok seviyorken.
10 sene önce hayatında bu kız var mıydı? Yoktu. Peki sen çok üzgün çok acı çeken bir adam mıydın? 10 sene sonra bu kız hayatında olacak mı?

Ailen her zaman orada olacak. Tıpkı 20 sene önce senin b.kunu temizledikleri gibi. Tıpkı seni mutlu etmek için kendi hayat standartlarını düşürdükleri gibi. Anan baban sana harcayacakları para ile her sene kral gibi tatil yaparlardı.

Bir erkek akıllı olacak. Bir kızı çok seviyorsan önce kızı ailene sevdirecek taktikleri uygulayacaksın. Ailenin gözünde semptatik kız yapacaksın o kızı. Kendini de kızın ailesine sevdireceksin.

Sen işi becerememişsin. Kızı kendi ailene karşı güzel paketleyememişsin. Ailen karşı çıkıyorsa bu işin tek yolu onların kalbini kırmadan küsmeden kızı almaya çalışmak. Ailen büyük rest çekerse ki çekerler sen onlar için dünkü çocuksun ki bu soruları sorduğuna göre gerçekten henüz olgunlaşmamışsın kardeşim onlar haklı sen hatalısın.

Evlilik ciddi bir konu. Bizler sosyal varlıklarız. Aile akraba arkadaş herkesin senin aldığın kızla ilgili fikirleri önemlidir. Sen bu kızı çevrene iyi tanıtmak ve semptati oluşturmak zorundasın ya da öyle bi rkız almak zorundasın. Yoksa sosyal çevrenden tepki alırsın. Alacağın kızı ailen, arkadaşların, akrabaların beğenmeli. Yok ben sevdim mi yeter diyemezsin. Bir kız için başta ailesini karşısına alan ve tüm sosyal çevresini değiştiren adama garip bakarım ben.

Bu çok seviyorum onsuz yaşayamam meselesi deney ile sabit bir şeydir. Bu kızla tanışmadan önce onsuz yaşayabiliyordun.