t4ko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün Batman Kara Şövalye izledim ne kadar saçma sapan bir film abi ya nasıl IMDB'de top 250 listesinde ilk 10'a girmiş hayret ediyorum.Bilmiyorum bana sanırsam kötü geldi,çok abarmışlar.Koskoca Amerikan ordusu bir tane salakla başa çıkamıyor,Joker o kadar adamı nereden topluyor o kadar kısa bir sürede bir sürü soru var filmde.Bence o puanı hak etmiyor.
Filmleri kendi dünyasına göre değerlendirmek lazım. Mesela Kara Murat sırtında 40 tane okla tek başına şehri fethediyor. Filmlere gerçek hayatın mantık çerçevesiyle bakarsak piyasadaki hiçbir filmi beğenmememiz gerekirdi. Batman filmi kötü olabilir bilemiyorum izlemedim ama filmlere dışarıdaki gerçek hayatta kullandığımız mantığın sınırları içinde bakmak saçma olur.

Cem Yılmaz ın dediği gibi ilizyon gösterisine gidipte ip var gerçek değil demek gibi. E gerçek olsa zaten adam peygamberliğini ilan ederdi Filmin dünyasıyla filmi izleyip eğlenmene bakman lazım yoksa hiçbirşeyden zevk alamazsın.

------------
Bu arada banada doom filmi tarzında film tavsiyesi yapabilirseniz sevinirim. Mesela bir uzay gemisinde canavar uzaylı tarzı şeyler yanlış deneyler sonucu mürettebatı öldürecek sonra bir grup tim gelip olayları anlayıp çözmeye çalışacak. Bu tip filmlere bayılıyorum sizdende önerileri bekliyorum..