Arkadaşlar geldim,

Bir şeyin izahını yapıp sonra hemen kalan işlerin analiz ve rapor sunumlarına start vereceğim;
Ben burada 3 günlük banlıyken MSN Messenger'dan o an ilk denk gelen arkadaşa işleri tamamlanmayan müşterilerimin nicklerini tek tek verip işlerin gecikeceğine ilişkin PM/özel mesaj atmasını kimsenin aklına yanlış bir şey gelmemesi konusunda, bilinçlendirmek için rica etmiştim. Tanıdığım veya bildiğim için değil, sadece kimsenin mağduriyet yaşamaması ve bana (bize) ulaşamadığını düşünmemesi içindir ve PM'leri de attırdım. Bahsi geçen tutar 50 TL bile olsa bizimle çalışan herkesin içi rahat olsun isterim. Bu konuda; ben Ares ve nesly'nin yerine çalışmalarınızı yapacağım gibi şeyler söyleyen olursa, şu ana kadar bana böyle bir şikayet gelmedi ama önden bilgilendiriyorum hiçbir şekilde itimat edip FTP, cPanel, wp-admin bilgileri gibi verileri asla teslim etmeyiniz.
Ben burada yoksam bile R10 dışı iletişim bilgilerim(iz) bundan sonra iş aldığımız herkeste olacaktır. İş safsaklıyormuşçasına burada bize verilen bir işi tutup da bir üçüncü kişiye paslayarak sizleri mağdur edecek veya oyalayacak değiliz.

Bu konunun yetkilisi sadece 2 kişidir 1. @Ares; - 2. @nesly; (ki) ben neysem nesly de odur Bunun dışında bir üçüncü kişinin bizimle çalışma gibi bir durumu yoktur. Tam inceleyemedim ama benim banlıyken burada rica ettiğim kisiyle ilgili sıkıntı olmuş sanırım ki zaten beni ilgilendirmez, benim tek dediğim "4 tane nick var bunlar a, b, c ve d şu şekilde PM at biz giremiyoruz" şeklindedir. Ben kimseye kefil olmam ve kimseye üzerimden iş yaptırmam bu konuda temkinli olalım. Burada benim kefil olacağım tek sadece bir kişi vardır, yukarıda belirttim. Bu rakam asla 2'ye çıkmaz Kesinlikle kimi ne kadar tanırsam tanıyayım, hatta forumda yüz yüze görüştüğüm arkadaşlar da vardır ama bu bizim yerimize söz söyleyebilecekleri anlamına gelmez. Kimin ne olduğu ve ne olacağı belli olmuyor maalesef; tam olarak bu hayatta emin olduğunuz ve olacağınız kişi sayısı sınırlıdır o yüzden kendimizi riske atmaya hiç niyetimiz yok, bunun için bilgilendirmek istedim. Yarın bir gün başımız ağrımasın.

Ödeme yollarımız zaten bellidir; Garanti, Ziraat bankaları ve Nesine üzerinden almaktayız sadece.

Şimdi tek tek banımdan dolayı bilgileri PM'de kalan ve çalışmaları 1-2 gün gecikmeye uğrayan müşterilerime ulaşıyorum, telefon numaramı da iletiyorum.
Herkesin içi rahat olsun, ben anlamam gibi düşünen olursa da parasını banka hesabına iade yaparız problem değildir.

Bu süreçte sabırla bekleyip beni alakadar etmez, tavrına girmeyerek anlayış gösteren arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ederim.
Diğer türlü de olsa haklılardı ki anlayışlı insanlarla çalışmayı daha bir çok seviyoruz

Adımız sanımız ortada kim olduğumuz açık ve net her şeyimiz belli, dediğim gibi içiniz rahat olsun.

İş alımı açıktır.