Bir yakınımla beraber şehir dışına çıkmam gerekti. Yol uzun olduğundan dün gece 5 gibi yola çıktık, 2 araba gidiyorduk önlü arkalı. Tam gideceğimiz yere 3-5 KM kala ben önde tanıdık arkada giderken, önümüzde giden bir motorsiklet kendi kendine yalpalamaya başladı, 8 çizerek gitmeye başkadı arka tekeriyle. Hız 80-90KM. Malesef adam toplayamadı ve bir anda düştü. Allahtan adama ya da motoruna çarpmadan yanından geçmeyi başardık ve hemen kenara çektik, arkadan gelen arabalardan birinde bir sağlıkçı varmış müdahele fln etti ve ben böyle birşey görmedim, şehre yakın olsa da sonuçta şehir dışı ve 5dk'da ambulans geldi. Adam kendinde değildi ve kan içindeydi ama kan burnundan geliyordu, adamın hayatını kask kurtardı. Muhtemelen 1 haftaya taburcu olur ve birkaç aya birşeyi kalmaz. Yoksa gerçekten çok üzülecektim çünkü hemen önümde oldu olay ve kanlar içinde görünce birşey yapamamanın çaresizliği çok kötü birşey. Adam şanslıymış ki bir sağlıkçı vardı ve kandan boğulmasını engelledi nefes almasını sağladı ambulans gelene kadar.
60 yaşında amca ve karakol bekçisiymiş, gelen polisler vs.. tanıyordu adamı. Biz de gittik şahit olarak ifade verdik, sabah çayını karakolda içmiş olduk.
Motorsiklet almayı ciddi ciddi düşünüyordum İst. trafiğinde sorun yaşamamak için. Ama bu günden sonra tövbe ettim. Adam uzun yıllardır kullanıyormuş yani usta diyebiliriz, yine de kendi kendine yaşadığı bu olayı gözümle gördükten sonra hayatta motora binmem artık. 4 teker nerede huzur orada.