Payanda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Tolga (cosbilisimtr) whmcsnin başlıklarını kastetmemiş. Tasarımı kastetmiş burada. Yani; başlık yazıları her sitede aynıdır. Dikkat çekilmek istenilen yer benim çizimimde Solda, bu çizimde ise Sağda üstteki çıkıntı.

Bunu dünyada ilk ben uygulamıyorum ancak sonda ben uygulamayacağım.

Tolga tasarımdaki benzerliğe dikkat çekmiş sadece.

ayrıyetten tasarım güzel, son düzenlemelerden sonra dahada güzel olmuş. Ancak ben kişisel olarak eleştiri yapmak istiyorum. Tabii eleştiriye açıksa tasarım.

Üst header, artık alıştık.
Web site genişliği, çok dar.
Paketlerin olduğu kısım, boyutlar uymamış. Sağ ve soldan bayağı açık alan var, temanın yerleşimine bakılırsa.
Footer bölümündeki menünün başlıkları kaymış. Düzenlenmeli.

Bu anasayfa yorumum, alt sayfaları inceleyemedim

Senin çizdiğin sınırlı sayıda tema var, ilerlemek istiyorsun. Ben ilk temamı çizdiğimde yorum yapmaya bile kimse gelmemişti. O yüzden bu yorumlarımı sakın kötü algılama.

Saygılarımla.
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim, cosbilisimtr arkadaşımızın onu kastettiğini hepimizde gayet iyi anladık, fakat benim solda olan yeni destek oluştur butonu, onunki ise başlıklar olarak kullanılmış neresi aynı acaba anlayamadım ama neyse.

Tema tabi eleştiriye açıktır, senin düşüncelerinede saygı duyarım fakat tema genel olarak beğenildi sanırsam, koda dökülünce daha hoş bir şey olacağına inanıyorum.

Kötü algılama diye bir şey yok Herkesin düşüncesi bir olacak diye bir şey yok, senin düşüncen bu ve saygı duyulmalı..