Her zaman her işten para kazanmak mümkün.
Öncelikle elinizde çok sağlam özelliklere sahip bir veri tabanı olması lazım.
Mümkünse bu veri tabanı bir iki ay test edilmeli.
Oyunculara verilecek dosyalar içerisinde clienti veri tabanına %100 uyumlu yapacak dosyalar olmalı.
Eğer zor bir veri tabanı düşünüyorsanız; Item,exp ve monsterdan gelen exp oranını çok iyi ayarlamanız gerekiyor.
Daha sonra sınıflar arası beceri dengesini kurmak gerekiyor ki bu en zor olan kısmı.
Oyuncuyu elinizde tutmak için bazı basit görevlere de ihtiyacınız olacaktır.
Daha sonra kaliteli bir anti cheate ihtiyacınız var. Genel olarak orijinal soacs işinizi görecektir. Dilerseniz üzerine bir takım modifikasyonlar yaptırabilirsiniz.
Sunucu konusunda özellikleri ne olursa olsun ddos botnet koruması olan bir sunucuya ihtiyacınız var. DGN veri merkeziyle iletişime geçebilirsiniz bu konuda.
Son olarak en önemli yatırım sizin için ko-cuce.net'te bir sabit konu olacaktır. Konunun içeriği güzel bir şekilde açıklanmalı; Nereden ne item düşer, neyden ne kadar exp gelir, kasmak için ipuçları, savaşlar ve görevler hakkında açık bilgiler ve en önemlisi eventlar.
Event yani olaylar genel olarak oyuncu kitlesini oyalayan cinsten olmalı. Party ile yapılabilmeli ki oyuncular sıkılmasın.
Eline, ağzına sağlık hocam. Çok teşekkürler açıklamalar için.
O halde ha deyince başlanılmazmış. Bunu anladım. Çünkü arkadaşın elindeki dosyalarda böyle ayarlamaların olduğunu zannetmiyorum.
Bu söylediğiniz tüm ayarlamalar bizim ne kadar zamanımızı alır. Benim o oyunda bilgim yok, arkadaşın var. Tabii çok hızlı öğrenirim. Maksat, hevesimin kaçmaması.
Bir de buna yatırılacak sermaye ne kadar olmalı ve günlük biz yaklaşık olarak 7-8 saat oyunda kalmayı ve dengeyi sağlamayı düşünüyoruz. Normal mi bu süre ?