5$/ay güzel fiyat fakat Hostgator'ün veya diğer firmaların hosting sunucularınla bu sanal makinayı kıyaslamak çok yanlış olur...
Hostgatorda size aşağı yukarı uygulanan anlık cpu oranı %20 gibi bir değer ki bu komple cihazın %20 si değil kendi belirledikleri kernel kurallarına göre belirlenmiş belirli çekirdek üstünden %20. Kıyaslama olmasa da ssd diskin hatırı sayılır düzeyde hız farkı var.
4 farklı sunucudan 1 i amsterdam diğer 2si ise new york ve diğer lokasyonda. Yani bilmiyorum ben çok iyi performans alıyorum.
Ben aynı firmayı farklı lokasyonlarda alıp seo hosting gibi kullanıyorum. Yani adamların 3 farklı lokasyonda vps açma gibi güzellikleri var. Otomatik backuplama sistemleri var, tek tıkla 1 gün önceki backupa koca sunucunu döndürme şansın var.
Hostgatordan alınca da size koca sunucuyu vermiyorlar ama ben hostgatorda aldığımdan iyi performans alıyorum.
5$ lığa kalkıp 100 site atamazsın ama ben 20$ lık sunucuda gayet güzel hitler barındırıyorum. Tek sitede yok 20 civarı sitem 20$ lık sunucunda.
İşin özeti hostgatorla kıyaslarmısınız naparsınız bilemem ama ben iyi performans alıyorum. Kesinti yaşamadım. Tek sıkıntı yaşamadım. Her ticketime en geç 10 dakikada dönüş aldım. (7/24)
Sizlerde yararlanın istedim yazdım anlattım.