Hocam cevap veriyorlar sorun yok ama icraat yok. 4 aydır aynı sorunları yaşıyorum bildirim açmaktan usandım.
Hocam, internetbilişim çalıştığım bir çok firmadan farklı. yeni bir destek bildirimi açın, öncesini hiç karıştırmayın sorunu saygı sevgi çerçevesinde dile getirin, Çözülmezse Buradayım. Emin olun 3 kişi ile uzun yıllardır ayaktalar ve kesinlikle bir mağduriyet yaşatmadılar. Bence gerçekten gereksiz konu. Neden diyeceksiniz,
Alıntı
Sayın müşterilerimiz ve ilgili kullanıcılarımız;
Firmamızın mevcutta bulunduğu Sinop ilindeki ofisinde ofis dizayn ve tesisat yapılandırması baştan sona yenileneceği için ofisteki telefon ve internet hatları komple yenilenecektir. Mevcut binaya gelen elektrik , telefon gibi alt yapıların yenilenmesinden dolayı firma yetkililerimiz sizlerden gelecek telefonlara bu çalışma süresince ne yazık ki cevap veremeyecektir. Ofis dışı bir çalışma olacağından sizlerden bu süreç içersin de anlayış ve yardım bekliyoruz.
Bu tadilat ve çalışma süresince yine mevcut ekibimiz TICKET ( Destek Talebi ) üzerinden sizlere yardımcı olmaya çalışacaktır. Ticketlerin normaldeki cevaplama süresine nazaran bu süreçler biraz daha uzayacaktır.
Çalışmanın yapılacağı tarih aralığı 21 22 23 Haziran 2013 olup sizlere bu tarihlerde sadece TICKET vasıtası ile yardımcı olunacaktır.
24 Haziran 2013 sabah 08:00 dan sonra normal her zamanki gibi ofis telefonundan ve yenilenen ofisimizden sizlere destek vermeye devam edecektir firmamız.
Önemle duyurulur.
Internet Bilisim Hizmetleri
Sosyal Medyadan Takip için :
www.facebook.com/internetbilisim.net
Web sayfamız :
www.internetbilisim.net