Millet olarak neden hep bölünmek zorundayız 60'lar 80'ler ve şimdi hep bölünüyoruz ayrışıyoruz. Bi senarist yazıp bi yönetmen bunu çevirebilir ama bi insan bunu izleyipte polisi öldürmek için devlete zarar vermek için protesto yapıyo nasıl diyebilir bunu çözemiyorum. Usame Bin Ladin ikiz kuleleri patlattı tabi bu bi iddada olabilir ve bütün dünya müslümanları terörist biliyo biz teröristmiyiz hayır ama aramızdan bir kaç müslümanın yaptığı yüzünden hepimiz yargılandık Gezi parkındada böyle oldu 3 5 provakatör bütün eylemi mahvetti neden bunu göz önünde bulundurmayıpta genelleme yapıyosunuz?
Bölünmeyelim, ayrışmayalım emin olun siyaset, ideolojiyi bir kenara bırakın hepimiz birbirimizi seven insanlarız otobüste yer veren sokakta düştüğün zaman yardım eden, araba park ederken yön tarif eden, adres sorduğunda tebessümle yardım eden insanlarız. Ufacık bir eylemin büyümesinin tek sebebi 3 4 entel 4 5 üniversite öğrencisi değil dostlarım bunu tetikleyen politikacılarıda unutmayın hep bi tarafta hata görmeyin bu olayda birden çok hatalı var
Siyaset çok iyi bir şey değil forumda konuşmamak daha doğru lütfen kalp kırmayalım