Merhabalar,
Konuya yanlış yerden bakıp, yanlış değerlendiriyorsunuz.
Ben bu işi 4 yıldır yapıyorum, ve konuda belirttiğim gibi bu aldığım 90'ı aşkın alan adı işleyişi gayet iyi öğrendim ihs'de.
Durum ortalama son 10 gündür var.
Kredi kartımı rc hesabımda kredi yüklerken faal olarak kullanıyorum, neyin ne şekilde olduğunu gayet iyi bilmekteyim.
Fakat 2 gün sonra bırakacağım, kullanmayacağım bir firmaya kredi kartı bilgimi vermek istemiyor olamaz mıyım?
Şartlar ne olursa olsun "kurumsal benim, büyük benim, türkiyede şu kadarım" diyen bir firmanın muhasebe departmanı var ise, havale ile ödeme alıyor ise, beni 2 saat bekletme lüksü yoktur.
Gereksiz yorumlardan kaçınalım lütfen.
Şunu belirtmek isterim ki size yardımcı olmak istedim ve açıklama yaptım paypal hesabınız var büyük ihtimal eğer sizde aldığınız ürüne değer veriyor ve peşinde duruyorsanız anında aktif olması için kredi kartı veya paypal kullanmalısınız şuan bizde birçok yerden hizmet alıyoruz ve sizin gibi bekliyoruz bu olay sadece İHS de yok her yerde bu şekilde bunun için firmayı karalamak doğru değil İHS günlük birçok kişiye hizmet sağlıyor ve bunları kontrol ederek işlem yapıyor.