Bunlar için ihs gibi sağlam bir firmaya "rezaletin adı ihs" demişsen. Sen isimtescil kullansan napardın acaba merak ettim. Ben durumu normal gördüm. Sonuçta domain işinin olayı kartla ödeme, anında aktif etmedir. Diğer türlü nerde olursa olsun illa sorn çıkacaktır. Çünkü insan faktörü devreye giriyor.
Şahsi görüşüm ihs candır.
Alan adı işlemleri bu gibi firmalarda bu şekilde işlemektedir hosting v.b. hizmetler olsa geri dönüş olabiliyor ama alan adı ve lisanslama hizmetlerinin iadesi olmadığı gibi geri dönüşüde olmuyor bildiğiniz gibi onlar bu yüzden biraz çekinebiliyorlar muhasebe konusuna gelince bildiğim kadarı ile sadece size hizmet verilmiyor sırası ile ve aciliyete göre tek tek kontrol edliyor size tavsiyem paypal ile ödeme yapmalısınız bu gibi durumlarda veya kredi kartı.
Merhabalar,
Konuya yanlış yerden bakıp, yanlış değerlendiriyorsunuz.
Ben bu işi 4 yıldır yapıyorum, ve konuda belirttiğim gibi bu aldığım 90'ı aşkın alan adı işleyişi gayet iyi öğrendim ihs'de.
Durum ortalama son 10 gündür var.
Kredi kartımı rc hesabımda kredi yüklerken faal olarak kullanıyorum, neyin ne şekilde olduğunu gayet iyi bilmekteyim.
Fakat 2 gün sonra bırakacağım, kullanmayacağım bir firmaya kredi kartı bilgimi vermek istemiyor olamaz mıyım?
Şartlar ne olursa olsun "kurumsal benim, büyük benim, türkiyede şu kadarım" diyen bir firmanın muhasebe departmanı var ise, havale ile ödeme alıyor ise, beni 2 saat bekletme lüksü yoktur.
Gereksiz yorumlardan kaçınalım lütfen.