medyahost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizce bunun faturayla ne alakası var yapıcak olan zaten fatura kessede yapıcak kesmesede saçma sapan iş yapmaya çalışıyorsunuz ÖRNEK BEN FATURA KESMİYORUM KAÇ KİŞİNİN ALICAĞI VAR YADA ŞİKAYETİ VAR KİMSENİN NEDEN ACABA KARDEŞİM BU İŞ FATURA İLE OLMAZ BU İŞ KİŞİLİKLE OLUR KANI BOZUK OLDUN MU DEĞİL FATURA SENET VERSEN BİR ŞEYE YARAMAZ

BU İŞİ SAĞLAYAN KİŞİ İLK ÖNCE İNSAN OLACAK BU HİZMETİ VERİYORSAN ARKASINDA DURACAK 10 TL YILLIK HİZMET Mİ OLUR

SATANA SUC YOK ALANDA SUÇU BULURUM BURDA FATURA KESMEYEN AMA İŞİNİ YAPAN ARKADAŞLAR VAR BU YANLIŞ DÜŞÜNCENİZ BENCE
Ben size T.C topraklarındaysanız fatura kesmelisiniz diyebilirim ve şunuda belirtiyim fatura ile savcılığa suç duyurusunda bulunulabilir ve tüketici haklarına dilekçe gönderilebilir faturasız işlemlerde ise bunu kanıtlayamassınız üstelik fatura kesen ve vergi veren kişiler verirken sizin vermemeniz biraz suç olarak kaçabiliyor ama o sizin bileceğiniz birşey ileriki zamanlarda vergi vermenizi umut eder iyi forumlar dilerim... hea şunuda söyleyim sakız parasına hosting satanların ortadan kalkacağınında kanaatindeyim olurya kampanya ws. onlara sözümüz yok ama sürekli 10-20 olmaz bu işler böyle bir yerde patlak verir şekil A da görüldüğü gibi