Linklup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayır. mouse hareketlerini almıyor. verilen komutları algılıyor. mouse yi dilediğin kadar oynat son olarak mouse ne komut vermiş. yani sayfadaki hangi butona basmış. onu kaydeder. Aşağıda örnek bir bölüm veriyorum.
TAG POS=2 TYPE=DIV ATTR=TXT:Yeni<SP>bir<SP>kaldırma<SP>isteği<SP>oluştur
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:newremovalform ATTR=ID:urlt CONTENT=/BURAYA SİLİNCEK URL Yİ GİRECEĞİZ
TAG POS=1 TYPE=INPUT:BUTTON FORM=ID:newremovalform ATTR=NAME:urlt.submitButton&&VALUE:Devam
TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT FORM=ID:the-form ATTR=ID:submit-button
yıldızların arasında kalan satırların tamamı 1 url yi silmek içindir. Misal veriyorum 10 url sileceğiz. Bundan alt alta 10 tane olacak ve sileceğimiz url leri yukarıda belirttiğim "BURAYA SİLİNCEK URL Yİ GİRECEĞİZ" kısmına yazıyoruz o kadar. gerisini makro hallediyor...

Blogumda konuyla ilgili bir yazı yayınlamıştım. Özelden adresi gönderdim size burada reklam gibi olmasın şimdi...
Dalgalanmaydı penguendi pandaydı versiyon 2.0'dı yandık bittik kül olduk derken hocam şu son 3 aydır aldığım en güzel yorumdu sorunu çözülmüş sayabilirim artık denedim çalıştı şimdi tek sıkıntım 35k url'yi bi şekilde toplama