Yetenek isteyen birşey mi ? Kamera karşısına geçip saçlamalamanın neresi yetenek istiyor anlamadım ben. Böyle şeyler yaparak para kazanmaya kalkamaya ne gerek var ki başka bir sürü para kazanma yolları varken neden kamera karşısına geçip rezil edeyim ki kendimi. Seven sever kişiden kişiye göre değişir bu düşünceler fakat çoğu kişiye görede saçma.
Hocam milletin ne dediğinin ne önemi var ki? Millet altın da bu çocuk ya da biz plastik miyiz? Çocuğa laf ediyorsunuz hocam,siz de bir youtube hesabı açın o zaman biz de sizin videoları izleyelim,bakalım aylık 10-15 milyar gelecek mi?
Ben 8 ay emek verdiğim siteden şu an 700-800 tl kazanırken bu ufaklık ayda 15 milyarı götürüyor.Şimdi milletin ne dediğinin ne önemi var? Biri bana süpersin dese süper mi olacağım,biri bana aptal dese aptal mı olacağım?
Hüküm yalnızca Allah'ındır,insanların gözünde ne olunduğunun hiç bir önemi yok bence.Muhim Allah'ın gözünde iyi bir kul olmak.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:32:46 -->-> Daha önceki mesaj 18:31:01 --
Çocuğun biri kendisini ve ailesini rezil ediyor para kazanmak uğruna, çıkıp başarılı bravo diyenler var.
Bazıları için para en kıymetli şey; bazıları içinde onur, şeref, haysiyet.
Hocam bence bunun şeref ve haysiyetle hiç bir alakası yok.Orada o çocuk ne abuk subuk açık saçık şeyler çekiyor,ya da kendi şerefine leke sürecek bir şey yapıyor.