Şimdi Netfirms VDeck Panel sistemi kullanıyor ve bu panel sisteminde süresi dolan domain silinmiyor yada süresi dolan artık kullanılmayan bir hesap üzerine eklenmiş diğer register kayıtlı domainler, hanlen kapanan hesaplara kayıtlı duruyor. Ne kapan hesaplara girebiliyorsunuz nede kapanan hesaplardaki domainleri aktif hesabınıza ekleyebiliyorsunuz. Eklerken bu alan adı başka bir hesap üzerinde kayıtlı diyor, halbuki kapalı bir hesaptaki domainleri silinmesi gerekirken silinmiyor.
Neyse Mesele şu diyorum ki eski kapanmış hesabımdaki domaini silip yeni hesabıma eklermisiniz, domain ekleme hatasından dolayı.
Bana Kredi Kartımı mı sormadı, ne zaman aldıgımı mı sormadı, bir sürü şey sordu, bende kızdım yeter artık DOMAIN DROPE silnmiş tekrar almışım hani silinip düşmüş domaini eklemicekmiyim, bana ne eski sahibinin hesabına halen kayıtlı ise dedim kaldıki eski sahibi de benim, neyseki eklediler geçen de.
Bu sefer başka bir domain'i eklermisiniz diye sordum bana Gizli Sorumun Yanıtını soruyor, Bu kadar geri zekalı bir güvenlik kontrolü olur.
Gizli sorum neydi diye panel e baktım söyledim, hani başka biri benim hesabıma girmiş olsa o da panel den öğrenebilir.
Güvenlik Saçmalığı ve VDeck Panel hataları bakalım daha başımıza neler gelecek.