Eşim dün bakkala gitmiş ıvır zıvır almış neyse 200 lira vermiş para üstünü almış o parada direk cüzdanda neyse bugün havaalanına götürdüm onları izmire gidiceklerdi taksiciye 200 lira verdim abi bozuk yok dedi hanıma sordum bende de 200 lük var dedi. sonra baktı 100 lük çıktı neyse verdik taksiye adam dedi abi bu sahte baktım hakketten sahte para neyse 200 liralı bozduk sağdan soldan verdik adamın parasını gitti eşime sordum nerden aldın diye dün sadece bizim bakkala gittim oradan alışveriş yaptım para üstü bunu verdi dedi neyse bende orda olmadığım için hemen komşumu aradım dedimki bakkala söyle böyle böyle sıcağı sıcağını söyliyelim ki sonra demesin aradan ne kadar zaman geçmiş diye. Sonra bakkalda demişki ben ne yapayım kontrol ederek alsaymış şimdi bir yerde haklı bir yerde haksız. cumartesi gibi konuşucam insan gibi. parayı değişir veya değişmez kavga gürültü olmadan daha alışveriş yapmıyacağımı herkese söyliyeceğimi diyeceğim. Fakat ben şimdi savcılığa gitsem bu adam bana sahte para verdi ve bana böyle böyle diyor desem. sonuç alırmıyım yada maliyeye mi şikayet edeyim ?