Bu iş o kadar zorki tek bir kisinin yapıcağı bir iş değil şurdaki her yazıyı noktasına virgülüne kadar okudum atlamadan ortaya çıkanlara bir değerlindirme yapmaya çalısıyım....
Link kısaltma
Link kısaltma işi yaptığınızı düşünelim türkiyede sitelerin büyük sitelerin çoğu link kısaltmayı engellediler gunde 10 15 20 k lık sitelerde lınk kısaltsanız bıle otomatikmen kendi kendini kaldırıyor
Peki ama neden... adf.ly üzerinden satış yapıldıgı zaman satış adf.ly olarak geçer bir örnek veriyim bir site sahibi turbobit site salesden SMS üzerine 0,4000 kusur cent kazanıyor (endüşük rank) 1 aylık kredi kartı satısından ise 0,9000 küsür cent kazanıyor (en düşük rank) bu yüzden büyük site sahipleri adf.ly gibi siteler engelli sen 00000,2 kazanıcan diye site sahibi üstteki rakamı kaybetmez....
Site kurup büyütmek
Ben bizzat kendi sitem için 800 tl harcadım wiki edu,backlink, vs..vs.. 4-5 k hite kadar çıktım bir penguen güncellemesi su an 2 k
Sitenizi açtınız büyüdü bir guncelleme bir google dalgalanması bir aksilik çıktı uploadlamı ugrasacaksınız sıtenın gelişimiyle mi iyi zamanlarınızda biriktirdiginiz para Tabi harcamadıysanız sımdı site gelişimine gidicek film uploadı için vds alıcaksınız vip uyelıkler alıcaksınız maddiyatta lazım size
Letitbit - Turbobit
türkiye bu iki siteye alıştı bu iki siteyi kullanıyor ve işin gerçeği Şu an var olan sitelerden premium satışına en az veren 2 sitede bu sitelerdir Bunların ayakta kalmasının sebebi letitbit için konusmak gerekirse rebil sistemi yok yani premiumu biten başka birinden alıyor yhada aynı kisiden bu yüzden herkezin premıum satma şansı var 1,5 ay boyunca uploaded kullandım letitbit den 40 kusur pre satarken uploaded den tek premıum satamadım türk kullanıcı bu iki siteye alıştı bunları kullanıyor... en iyi temayla en mukkemmel seo su ile süper ötesi bir site aç ne orda letit turbo yoksa kazanamazssın..
çok uzattım galiba.... Kimsenin hevesını kırmak gibi bir niyetim yok buyrun gelin ama geldıgınde yapabılcegınız şey açık vds vps satanlar bıraz daha fazla para kazanacak saygılar..