WebColden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğinize zerre kadar katılmamaktayım hocam . 12-15 yaş aralığındaki insanlar sadece oyunlarda uzman olur demişsiniz. Yaşım 15 fakat 11 yaşımdan bu yana arkadaşlarla oynadığım pes'den başka oyun oynamadım . Bu iş tecrube ile olur doğrudur fakat bu tecrübeyi edinme süresi çok farklıdır. 30 yaşımızdan sonra okumayı zor öğrenebileceğimiz gibi bu sektörde böyledir.
Kısacası "Akıl yaşta değil baştadır." . Sizin gibi insanlar yüzünden ( yaş dolayısıyla insanları küçümseyen.) internet sektörü gelişemiyor.

İyi günler , iyi çalışmalar.
Dediklerinizde haklısınız ancak şöyle bir durum var ben SEO üzerinde bilgili olduğum için koşuyorum. Eğer bir ters durum olursa yani sizin ticaret yaptığınız kişi sizden memnun kalmaz ise ve iş ciddileşince sizin ona hesap vermeniz gerekir tabi ki buda bir deneyim bir müşteri ilişkisini yönlendirme düzeltme durumu ancak bu durumda sizin SEO işinizi bitirmeye kadar gidebilir. O bakımdan 15 yaşında olduğunuzu söylediniz, yaşıtlarınıza göre tabi ki ilerdesiniz burda olmanız bile bizle konuşmanız bu konuları tartışmanız bile yaşınızın üstünde bir kişi olduğunu gösterir. Bu yaşlarda olabildiğince az riskle çok iş yapmaya bakın ki ilerde büyüyebilesiniz. Teşekkürler.

Ayrıca ben yaş için kimseyi küçümsemedim. Konum tamamen SEO programı kullanıp SEO Uzmanıyım diye gezinenlerde. Başlığımızda " Program Kullanmayı Öğrenen SEO Danışmanı oluyor ŞAŞIRIYORUM!" farkındaysanız.