LugiHaue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Printer_write diye birşey duymuştum belki işinize yarar.

http://www.php.net/manual/tr/function.printer-write.php
Tşk ederim. Bende onu kullanıyorum. Ancak onunla pdf i yazdiramadim.

bayGaReZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş yukarıda doğru olan şeyi söylemiş, demek ki siz bir yerlerde hata yapıyorsunuz.

Yazdırılacak dosyayı yazıcıya gönderme işi tarayıcının işidir. Tarayıcıya da ulaşmak için javascript kodunu kullanmanız gerekir. Bir butonun click eventine print işlemini atayın olsun bitsin. PDF oluşturma işini php ile yaparsınız, ama yazdırma işini javascript ile yaparsınız.

window.print();
hoşunuza gitmediyse farklı bir kod vereyim size:

<?php
echo '<script type="text/javascript">
$(document.ready(function(){
      window.print();
}));
</script>';
?>

Ek olarak:

Bu fonksiyon windows sunucu üzerinde çalışır ve sunucuya bağlı yazıcıya veri gönderir.
Bende zaten win sunucu üzerinde ve localde çalışıyorum. Hoşuma gidip gitmemesi ile alakası yok. Ayrıca browser dan yazdırmak istemiyorum ben. Bunuda anlatamiyorum sanırım. İşlem php ile tek bir butona basildiginda yapılmak zorunda bende onunla uğraşıyorum. Ayrıca window.print() yaptıgım zamanda buraya yazmadan önce zaten denemişti hiç bir sonuç elde edemedim. Bu kadar basit şeyleri denememiş olma ihtimalim yok. Sonuç alsaydım zaten buraya yazmaya gerek görmezdim.

caqlayan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pdf i açınca kullanıcı bi zahmet yazdır tuşuna bassın
Keşke öyle bir olay olsa hocam benimde çok işime gelirdi.

Şuan geldiğim aşama direk win üzerinden yaptirmaya calisiyorum pdf oluşyor. bunu bir bat dosyasi ile yazdirmaya calisiyorum direk win komutları ile ancak söyle bir sorun var. bat dosyasına çift tikladigim zaman yazdirma işlemini sorunsuz yapiyor ancak exec(a.bat) dedigim zaman boş sayfa çikartiyor...