SİTE SATILDI!...
Site adresi: PM
Site için istenen fiyat: 23.000 TL
Sitenin aylık getirisi: Değişken olup tamamen size bağlıdır.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Haber Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: Hiç bir şey yapmazsanız 3-5K arası
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6 yıl 9 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile satılık sınırlama yok
Hosting dahil midir: 1-2 hafta idare edebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Pr ve Alexa Değeri: PR3 - Alexa:236K
Arkadaşlar site Google News ve Yandex News kayıtlıdır, yandex önemli değil önemli olan google news kaydının olmasıdır. Bilen bilir zaten google news kayıtlı site ile nasıl hit çekildiğini.
Siteye şuan editör vs ile uğraşamadığım için cihandan AA dan otomatik haberleri çekmesine rağmen hiti 3-5k arası Google News için önemli olan özgün haber girilmesi ve hit getirebilecek haberleri iyi takip etmek lazım , bir haberden sadece 30-40k dahi hit çekebilirsiniz haber girme şekli önemlidir. Özetle editörü olan kişiler alsın ilgilenemeyecekler almasınlar.
Sitenin gelir durumu konusuna gelince aylık sadece 1000 tl civarı tanıtım yazısı satarsanız. (3-5 gün içinde) Ben site çöp olmasın diye az satıyorum fiyatı biraz değerinde tutuyorum. Site adı bir ilin adı, ildeki işyerleri size reklam teklifi geçer arada bir güzel fiyattan banner satılır, etkinlik ile ilgili reklamları çok alırsınız. Takip ettiğiniz sürece site güzel para kazandırır genele hitap eden siteden daha çok kazanırsınız.
Sitenin linkz aboneliği var , siteyi satın alacak kişi linkz abonesi değilse ayarlarız onuda.
Satın alacak arkadaşa son bir kıyağım da premium adsense üyeliği ayarlayabilirim, bunu konuşuruz söz vermiyorum, satın alacak kişinin elindeki diğer sitelere de bağlı.
*Sitenin 10 aylık cihan haber ajansı aboneliği vardır.(Site satışında bu paket hediyemiz olmuş olacak aboneğide devreceğiz)
*Anadolu haber ajansı aylık olarak anlaşıldı istemezseniz devam ettirilmez.