digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burası dini forumd değil. Ama dindardan çok dinci olduğu kesin. Bu sivri dini konuları da dindarlar değil dinciler açıyor hep.
Evet dini forum değil. Webmaster forumu.

Webmaster olayları dışında bütün konuların açılmasını yasaklayalımmı "araba aldım" - çek senet karı kız meselesi vs. ?

Bak ben uzun zamandır senin yazdığın mesajlara rastlıyorum bilgili olduğunu iddia ediyosun amaa nedense hep dini konulara karşıt mesajlarına rastlıyorum.

Senin amacın burda dinden örnek veren insanların konularını baltalamak.

Adam müslümanlara sesleniyor arkadaşım bak GÜNAH diyor GÜNAH müslüman olmayan bir kişi için günah diye bir kavram yoktur iyilik kötülük vardır cennet cehennem yoktur! O yüzden takmaz geçer gider burda kalıp konuyu baltalayanlar ateist, yahudi, hristiyan vs değil KAFİRdir. Anlatabildimmi ?

StarWars adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanları kâfir-Müslüman, içen-içmeyen, heteroseksüel-LGBT, Alevi-Sünni diye ayırmaktan bıkmadınız mı?

İnsan sevgisi önemli olan. Muhammed dememiş mi: "Arab'ın Acem'den üstünlüğü yoktur." diye? Tüm insanları ortak bi' şeyde toplayacak olan insan sevgisidir. Din değildir.
Adam müslümanlara sesleniyor arkadaşım bak GÜNAH diyor GÜNAH müslüman olmayan bir kişi için günah diye bir kavram yoktur iyilik kötülük vardır cennet cehennem yoktur! O yüzden takmaz geçer gider burda kalıp konuyu baltalayanlar ateist, yahudi, hristiyan vs değil KAFİRdir. Anlatabildimmi ?