Şimdi hocam ben olayı baştan anlatıyım size.
Ben 2 sene önce aldım bu hesabı. Herhangi bir domain için başvurmuştum sonra hesabı açmışlar fakat yukarıda yine kırmızı şekilde başvurduğum sitenin ismi duruyor ve kırmızı bir uyarı yazıyordu yukarıdaki gibi. Sonra ben bu hesabımı unuttum ve tekrar başvurdum. Bana şu mail adresine ait bir adsense hesabınız var tekrar başvuramazsınız dediler. Bende bu hesabıma giriş yaptığımda yukarıdaki gibi ilk başvurduğum siteye ait uyarı ile karşılaştım. Yani adamlar 3 yıl boyunca o uyarıyı kaldırmamışlar. Ben de şimdi yeni açtığım siteyi yani intikamonline.com u ekledim tekrar yine aynı uyarıyı gösterdi. Sonra intikamonline.com a adsense reklamlarını koydum bu arada youtube a da video yüklüyordum ve intikamonline.com a eklediğim reklamlar dolayısıyla kabul edilmediğini söyleyerek hesabımı kapattılar. Dün tekrar açılması konusunda youtube dan başvurdum bugün açmışlar.
Peki şimdi ben bu hesabıma bir site eklersem ve kabul edilmezse yine aynı şekilde kapatıcaklar mı hesabı ? Yoksa pin girdikten sonra böyle bir sıkıntı çıkmaz mı bir daha ? Daha pin girmedim. Pin girmediğim ve kabul edilmediği için kapatılmış olabilir mi ?
Bu soruma cevap arıyorum arkadaşlar.