sekooo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim tek sıkıntım tüm aramalrın saat başlarında yapılması. Yani diyelim sadece bu program sitemize giriş olsun. Saat 00:05-00:59 yani iki saat arasında hiç ziyaretçi gelmiyor saat tam 01:00 olduğunda program hit gönderiyor.. Bunun bir grafiği çıkarılırsa saat araları sıfır saat başları 50 HİT.. Bu doğallığı çok bozuyor.

Saat 00:20 dede hit göndermesi lazım, 00:29 da 00:35 de.. Sadece saat başları gelmesi direk yakalanma nedenimiz.
ByKartal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne gibi olumsuz yonleri var?
contigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence de bu saat dağılımını detaylandırmak ve random yapmak lazım. saat aralıkları olsa her aralığa istediğimiz hiti girsek ve o saat aralığına o hiti random olarak yaysa.. O zaman çok doğal olur..
3.kez aynı şeyleri açıklıyorum. günlük alacağınız 24, 48, 72, 96, 120 gibi sayılarda ziyaret ile zarar görme gibi olasılığınız bulunmuyor. program yaklaşık 2.5 yıldır yüz binlerce site için kullanıldı, şuan türkiye'nin sayılı sitelerinde kullanılmaya devam ediyor. zarar görme google anlama gibi olasılığı şuan yok.

gece online sayısında azalma olduğu için doğal olarak tanımladığınız oranda ziyaret alamayabilirsiniz. bu şekilde otomatik olarak doğallık sağlanıyor.

neden saatte 2-3-4 gibi sayılarda ziyareti random yapmıyorsunuz?
sistemde on binlerce site bulunuyor. şuan eklediğiniz saatte 1 ziyaret için 15 dakika harcanma süresi tanıyorum. bu süre içinde harcanmazsa o ziyareti almayacaksınız. sistem random dağıttığını düşünüyoruz.

00:00 - 01:00 arasındaki ziyareti rastgele 00.54e koydu. binlerce diğer kelimelerde rastgele olarak 00.50 - 01.00 aralığına denk geldi diyelim. saatte 500 olarak eklenen kelimeler sistemde mevcut. yoğunluk bir tarafa biriktiğinde saatte 1 eklenen kelime rastgele dağılsın derken saatte 500 600 eklenenler aynı yere gelerek harcanmayabilir. aynı şekilde saatte 2-3 ekleyenlerin ziyaretleride tam olarak gelmeyecektir.

tüm kelimelerin dağılımı gece yapılabilir. yapılırken ziyaret sayısı ve diğer tanımlanan kelimelere göre tamamen bir dağılım yapılabilir. bu şekilde belki sonuç alınabilir. yine saatte 50 üzeri eklemeler tam 1 saatte yayılması gerektiği için programda karmaşa ve tam olarak ziyaretlerin harcanmaması gibi bir soruna neden olabilir.

sizin takılmanız gereken dakika değil, içerik ekliyor muyum? kod hatam var mı? sitem hızlı mı? nerden link almalıyım? sunucum hızlı mı? bu sorunları aştığımızda çok hızlı verim alacaksınız. yaptığımız updateler ve yüzlerce sitedeki denemelerim sonucu sistemin çok iyi çalıştığını görüyorum. yönettiğim yüzlerce hesapta saatlik günlük kontroller yapıyoruz. hepsi olumlu yönde ilerliyor. bundan dolayı şuan sistemde değişiklik düşünmüyorum. fakat mantıklı ve iyi verim sağlayabilecek yenilikler konusunda fikirlerinizi iletirseniz gereken güncellemeler yapılacak.

yükselmek istediğiniz kelimeler aylık aranma hacmi min 50.000 olmalıdır. küçük aranma hacmi kelimeler sitenize ziyaretçi katmayacaktır. örneğin aylık 90.000 kere aranan bir kelime günlük 3.000 kere aranıyor diyelim. ilk 3 sıraya girdiğinizde 1000-1500 civari ziyaretçi sitenize hergün gelecek. doğrudan site gelirine katkısı olacaktır. bu kelime için günlük 2000 civarı ziyaret almanız gerekiyor.

özetle backlink çalışmaları ile aranma hacmi yüksek kelimelerde google da ilk 5 sayfaya girmelisiniz. daha sonra güncel içerik ve rakiplerinden fazla ziyaretçi ile ilk sıralara girmelisiniz.