t0praK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Merhaba,

Bana şuan gerekli olan yapacağınız fiyat nedir öncelikle onu öğrenmem gerekiyor..

İş detayları şunlardır.
Ben c# masaüstü uygulaması yazdım ve bu masaüstü programı Mental Aritmetik eğitimi Yani programda toplama çıkarma çarpma ve bölme işlemlerinin kaç basamak olduğunu ayarlıyorsunuz ona göre önünüze sayılar geliyor ve sonucu gir ekranı geliyor.

öğrenci sonucu giriyor eğer doğru hesaplamış ise alkışlıyor yanlış ise üzülüyor,
ben bu öğrencinin yaptığı işlemleri raporlatacağım, örneğin a öğrencisi toplama işleminde 1 5 7 sayıları gelmiş öğrenci 12 girmiştir cevap doğru bilmiş ile alakalı tabloya verileri raporlatacağım ben.

PHP işi yani sizin yapacağınız iş bu raporladığım verileri PHP ile yapılmış admin panelinde şu öğrenci raporları söyle yapmış şeklinde listeleteceksiniz.

ve ek olarak öğrencilere kullanıcı adı ve şifre atama kısmını PHP ile admin panlinden yapılacak. Admin panele giriş yapacak bunlarıda hesaba katınız.

Sizin yapmanız gereken kısın PHP ilgilendiren kısımdır.
Bu proje için ne kadara yapabilirsiniz?

peki hocam c# ile yazdığınız program raporları hangi formatta depoluyor?
program ile web sitesinin iletişimini nasıl sağlamayı düşünüyorsunuz - çünkü programın çalıştığı her yerde internet olmayabilir, sağlıklı taşıma gerçekleşmeyebilir?
sizin yazdığınız program web tarafına bu sonuçları post edebilir mi yoksa misal xml/excell/txt çıktısını manuel olarak siteye eklemek mi daha mantıklı olur?

bu konulardaki senaryonun nasıl olacağını yazın yardımcı olmaya çalışalım.