DAVUT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir takımın çok iyi Türk futbolcuları olabilir. Gidip paraları Türk oyunculara 15'er 15'er de verebilir (bkz:FB) ama bu, bu ülkede yabancı sınırı olmasını gerektirmez. İspanyada varda biz mi göremiyoruz ? Adamlar dünyanın en iyisi.

Çok iyi futbolcular Türklerden çıkıyorsa git al oynat. İngilizlerden çıkıyorsa git onlardan al. Çıkmıyorsa git altyapılarına yaptırım yap, belirli bir kadroları olan takımlara değil.

Ben GalataSaray'ım avrupada, Türkiye'de başar hedeflemişim. Sen gelmiş bana 18lik kadroda 12 Türk bulundur diyorsun. Hani var mı o kadar kaliteli Türk oyuncular. Milli takımın hali ortada düşürdükçe düşürdünüz. Madem o kadar kaliteli Türk futbolcular var bu hal ne ?

Hadi 2-3 sene sonrayı anladı diyorsun altyapıdan çıkar. Ulan peki bu 2-3 sene ne yapacaz, futbol çöküşe geçer.

Ayrıca : Kaç tane üst düzey futbol ülkelerinde bu kural var ?

Ayrıca : Bu ligde 18 takımın 17si hayır derken sadece FBnin bu işe olurlu bakması FB'nin bencilliğidir GS'nin değil.

Ne yazdın okumadım ama bana -rep atıp küfür ettikten sonra pm attığım için konuda cevap veriyorsan boşa yorma kendini.