yok hocam zaten sistem oto update yapıyor yani son sürümü kullanıyoruz ama öyle yapmıyor.
Anladım sizin dediğinizi siz 1 anahtar kelime girip saat başı kaç hit gelsin yazan yere 200 yazıyorsunuz onu dağıtıyor olabilir denemedim
Ama bir çok kişi şu şekilde kullanıyor CEP TELEFONU örnek olsun..
CEP TELEFONU SATIN AL
CEP TELEFONU FİYATLARI
CEP TELEFONU EN UCUZ NEREDE
CEP TELEFONLARI
v.s v.s 10 tane anahtar kelime giriyor her birinin saatteki hiti 1 olarak seçili. Saat başlarında bu 10 farklı anahtar kelimeden hit geliyor sonra diğer saat başına kadar kesiliyor.
Eleştirmiyorum güzel sistem dedim ya bende C# ve Delphi programcısıyım güzel düşünüp yapmışsın eline sağlık.
Ama bu 10 tane anahtar kelimeyi 60 DK ya bölse 6 dk'da 1 adet kelimeyle hit gönderse süperrrr olur. 20 kelime girdiysem 3 dk da bir.. gibi..
Sen onu yapp üstad, ellerinden öperimm
Daha önceden de kullandığım bir program ki hala kullanıyorum gayet memnunum. Teşekkürler.
Genelde abartmamak için yada başlangıç için günde 24 yani saatte 1 hit olarak ayarlıyorum kelimeleri.
Örn:
Cep telefonu günlük 100 hit yerine
cep telefonu 24
cep telefonları 24
cep telefonu fiyatları 24
cep telefonu modelleri 24
gibi dağılım yapıyorum doğal bir arama gözükmesi için.
Bu şekilde olunca da arkadaşın dediği gibi her kelime saatin tam başında hit yolluyor . Yani tüm ziyaretçiler bir anda 13:00 , 14:00, 15:00 v.s. girmiş gözüküyor. Google bundan şüphelenir sanırım yani siteye sürekli tam saat başı insan girmesi pek olası değil..
Program gerçekten süper ancak bu detaylandırmaları da yaparsanız seo işi ile profesyonel yada amatör uğraşan herkesin bilgisayarında kurulu olacağına eminim..
şöyle söyleyebilirim. sitenizin hiç ziyareti yoksa zaten önce içerik eklemeye ve gtmetrix.com dan seo puanınızı artırma işlemi ile işe başlamalısınız. ayrıca günlük pr3 üstü sitelere 3-5 arası link eklemelisiniz.
günlük 1000 ziyaretiniz olur program ile 1000 ziyaret alırsınız etkisini daha hızlı görürsünüz.
saatte 1 ziyaret saatin ilk 15 dakikası
saatte 2 ziyaret saattin ilk 15 dakikası + 15-30 dakika arası
saatte 3 ziyaret saattin ilk 15 dakikası + 15-30 dakika arası + 30-45 dakika arası
saatte 4 ziyaret saattin ilk 15 dakikası + 15-30 dakika arası + 30-45 dakika arası + 45-60 dakika aralarında gelir
saatte 4 ziyaret üzerinde eklemenizi tavsiye ederim, hem tüm aralıklarda gelir ayrıca fazlasıda tekrar yayılmaya başlar.
yani ziyaretler saatin 4 parçasına bölünür ve saatte 1-2 yerine saatte 20-30 ziyaret almanız hem doğallık hemde doping etkisi yapar.
alacağınız saatte 1 ziyaret yükselmeye aşırı bir etkisi olmayacağı gibi, google'ın gözüne batma gibi de bir durum yoktur.