Öncelikle merhaba.

Adsense için bir tema geliştirip, toplu olarak kısmen açık kaynak kodlu (domaine lisanslı) olarak satışını yapmak istiyorum.

Bunu vakti evvelinde Toplu satış yapan bir arkadaş için FullSense Adında bir ürün ile geliştirmiştim. Burada da çok sattı bu çalışma. Ancak bu seferki yapu daha profesyonel olsun istiyorum.

Tamamen özgün kodlanan bir panel ile de kullanım esnekliği kazandırmak istiyorum çalışmaya.

Tasarım için grafik kullanmadan Twitter'ın Bootstrap yapısını kullanarak programlayacağım temayı.

Seo / sayfa açılış hızını da %90-%100 arasına sabitlemeyi hedefliyorum.

Böyle bir tema için istenilen özellikler ne olmalı ki faydalı yararlı olsun ?
Bunun cevabını birlikte paylaşalım istedim.

Tema bu istekler doğrultusunda geliştirilecek ve fikir beyan edip, köklüğ değişikliklere sebep olan herkese (kayda değer olması şart) ücretsiz lisanslanacaktır.

Proje tahminen 15 günde tamamlanacaktır başlangıcından sonra.

Kalıp;

- Tema için Bootstrap kullanılacak.
- Reklam yerleşimi optimum kazanç için hazırlanacak ve panelden kontrolü sağlanacak.
- Sınırsız renk seçeneği olacak.
- Widget / menü desteği olacak.
- Kendinden SEO özellikleri sağlanacak. Veya istediğiniz seo eklentisi ile aktif çalışacak (Öncelik All In Seo için).
- CSS3 HTML5 ve Crossbrowser & W3 hatasız olacak.
- Seo / pingdom / Gtmetrix / Pagespeed Puanı 95% + olacak.
- Az Sorgu Çok iş Olacak (Sayfa başı sorgu sayısı Maksimum 20 olacaktır.)
- 1 adet slider, 1 adet resimli resimsiz, özetli özetsi gibi seçenekleri olan son kategori yazılarını listeleyen bileşen desteği.
- 4+ farklı bileşen yerleşimi
- Galeri Özelliği
- Sol Sütun - Sağ sütun farklı layout seçenekleri
- OffPage Seo su iyi optimize edilmiş.
- Ve tabiki Eklentisiz, Dinamik Güçlü Framework (Son 2 yıldır kullanıdğım Framework ile şu an 450 den fazla müşteriye destek / güncelleme hizmeti veriyor ve gelecekte de vereceğim.)

Fikri almak istediklerim;

- Olmazsa olmaz neler olmalı ?
- Ne yapılırsa daha faydalı olur ?
- Reklam yerleşimi için önerebileceğiniz kurgu var mıdır ?
- Daha çok kazandırmak için öneriniz eklemek istedikleriniz var mı ?
- Sizce bu emek ne kadar ile ölçülebilir ? (Tema fiyatı sizce ne olmalı)

Konu dışı. (İçimden geldi yazmak istedim)
Piyasanın oldukça aşağıya çekilmesi, kendini nerelerde gördüğünü zanneden hizmet alanlara çok ama çok kızdım bu gün. Kimin neyin ne olduğunu bilmeden kafasına göre durumları kişiselleştirenler bu konuyu okumadan kapasın gitsin.

Proje fikirlerin çatallanması ve netleşmesi sonuncunda start alacaktır.
Katılım için herkese şimdiden teşekkürler.