He he

öyle aradaki fark şu o zamanki yönetim ile şu an ki yönetim farklı ..
Eğer bu yönetim aziz yıldırımın bu isteğini ortaya koyduğu dönemde olsaydı galatasaray buna karşı çıkmazdı.
E o zaman yok aziz bey ile demirören beraber iş yapıyor diye yazmayacaksınız. Olan bir şeyin devam etmesini istiyoruz biz. Demirören başkan olduğu gün bu kuralın geleceğini söyledi neden tepki göstermediniz, karşı çıkmadınız ? Üstünden 2 yıl geçmiş başarı gelince hemen değişsin diyorsunuz. Hepsini geçtim demiröreni sevmiyorsanız niye bu adamın başkan olmasını istediniz niye bu adama oy kullandınız ?

At gözlüğünü çıkarmak lazım arada

10 yıldır kalkmasını istiyorduk bir gün x başkanı tff başkanıyla beraber şunu istiyor demedik
gsnin yaptığı tranferleri örnek söylüyorum
drogra sneijder, şimdi
bunları alacak para fenerde bol bol var daniel guizaya örnek söylüyorum verdiğimiz parayla hatta daha azıyla bunları ve dahasını alırız ama işe yarar oyuncu olmalı. doğru bu işten bjk çok karlı çıkacak, gsde türk oyuncu sıkıntısı var oda doğru fenerbahçe tam ortada yabancıda, türkte bol bol var
Ezbere konuşma dostum takım şuan gördüğün gibi değil kapa girdiğinde 60m kredi çekildiğini görürsün. Gidişat eskisi gibi değil